fcb.portal.reset.password

Maciej Lampe, afronta la seva segona temporada / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Maciej Lampe, un experimentat rodamón del bàsquet, afronta aquesta nova temporada amb “il·lusió i ganes”. El pivot ha parlat en una entrevista concedida als mitjans del Club sobre les sensacions de cara a aquesta nova campanya i els moments més significants de l’anterior.

Lampe s’ha mostrat autocrític amb si mateix des del primer moment, ja que la temporada anterior no va ser tan regular com li hauria agradat. “Estic satisfet, vam guanyar la Lliga, però individualment va ser complicat per la lesió que em va deixar fora un mes. Vull tenir un any més regular, sense lesions, i formar més part de l’equip”, diu.

L’equip de Xavi Pascual ha sofert una sèrie de canvis que Lampe ha valorat: “Som un equip nou, hi ha hagut un parell de canvis que ens ajudaran”. Quant a aquest nou Barça, el pivot polonès té clar que “veurem un bon Barça molt d’hora”. “Aquest equip està més o menys fet, i les peces noves... és una adaptació d’un jugador que està fet per ser jugador del Barcelona. És cert que al principi costen els sistemes d’en Xavi, però tenim un bon grup amb energia. Ens ajudarem a arribar a aquest nivell òptim abans”.

Aquesta temporada es presenta amb nous reptes, i una de les fites més grans és la Final Four a Madrid. “És una gran oportunitat per a tots, estem a un nivell de les nostres carreres en què hem de demostrar on ens situem a Europa. És un gran any per al Barça, la Final Four és a Madrid i pot ser espectacular, ens hem de preparar bé i gaudir de l’oportunitat”, confessa. De fet, sobre aquesta gran final, Lampe s’imagina guanyant-la, malgrat que declara que “s’ha de treballar molt dur per arribar-hi”.

Jugador blaugrana des de la temporada passada, ja sap què significa jugar per a un club en què la pressió per ser els millors és constant. “És una gran organització, no solament hi ha bàsquet. Aquest escut significa molt per a moltíssima gent al món i ho apreciem. Tots els que estem aquí entenem el que significa”, afirma.

Per finalitzar, Maciej Lampe ha destacat el més valuós de la temporada: “El que més em va generar respecte va ser com ens vam poder aixecar després de baixar. No és fàcil, però ho vam aconseguir, vam demostrar que podem fer-ho. Perquè el que és important és la manera com t’aixeques”.


Entrevista a Lampe en Andorra por fcbarcelona

El seu triple

A la final de la Lliga Endesa contra el Reial Madrid el polonès va encistellar el triple decisiu. Lampe el recorda així: “No és res d’espectacular, és un triple al moment oportú de la final. És una cosa especial per a mi, guanyar contra el Madrid; vaig jugar amb ells quan era jove i sempre he somiat guanyar-los, i aquesta vegada es va fer realitat. En un futur espero que hi hagi més situacions com aquesta”.

Tornar a dalt