L’Asia Tour de l’Eurolliga s’obre amb un Lions-Barça

L’Asia Tour de l’Eurolliga s’obre amb un Lions-Barça

En conjunt local hi destaca la presència dels nord-americà Holman El vell Pavelló de Hangzhou té una capacitat per a uns 5000 espectadors i s'espera un ple absolut

El FC Barcelona estrena la gira asiàtica per la Xina amb un primer partit davant el conjunt local dels Zhejiang Lions. El matx començarà a les 19.30 hores (13.30 hores, Esport3). El conjunt de Xavi Pascual, que ahir va estar gairebé 22 hores de viatge, s’està encara aclimatant a la vida a HangZhou, un ciutat de poc més de nou milions d’habitants en la que el partit ha despertat força expectació.

Com arriba el FC Barcelona

El conjunt barcelonista està cansat pel llarg viatge però amb moltes ganes de gaudir d’aquesta bonica i única experiència de la mà de l’Eurolliga. El que sí és cert que es troben a faltar els dos jugadors que per diversos motius no son amb l’equip: el txec Tomas Satoransky i el suec Marcus Eriksson. El primer segueix sota control mèdic per l’alteració del ritme cardíac que va patir, mentre que el segon, serà intervingut quirúrgicament en breu del seu genoll esquerre.

La gira seguirà, com bé va apuntar Xavi Pascual “per seguir creixent i progressant” en aquest inici de temporada. Cal recordar que els jugadors barcelonistes arribaran diumenge al migdia a la Ciutat Comtal i que dimarts ja tenen un nou compromís, en aquest cas de Lliga Endesa ala pista de La Bruixa d’Or Manresa.

El rival

Poca cosa es coneix del rival d’aquesta nit. Pocs vídeos s’han pogut trobar, tot i que algun hi ha i el roster ha anat variant en les darreres hores. De fet, la presència del nord-americà Gibson (exjugador de la Lliga Turca) encara no està confirmada. De moment només se sap que a banda d’aquesta possibilitat també hi ha un altre jugador nord-americà a l’equip de HangZhou, Elihaj Lee Holman, un pivot de 2.08m.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut