fcb.portal.reset.password

Huertas, rodejat de rivals. FOTO: G. PARGA - FCB

Partit gran rere partit gran. Aquesta primera fase de l’Eurolliga porta grans partits cada setmana i aquest dijous no serà una excepció. A partir de les 20.45 hores el Barça de bàsquet se les haurà contra un Fenerbahçe que compta amb grans jugadors, un gran entrenador, i que s’ha reforçat a consciència per fer un pas més i millorar els seus registres del curs passat, en què no van passar del Top 16.

El FC Barcelona

Els homes de Pascual arriben a la cita en plenes condicions físiques després de la recuperació de Juan Carlos Navarro. El capità, que ja va poder disputar uns minuts contra el Joventut de Badalona, s’ha perdut els últims dos partits a Europa i de ben segur que té fam de tornar al parquet en àmbit europeu. A nivell d’equip, els catalans són els líders del grup C amb un balanç de 3-0 i són l’únic equip invicte del seu grup, fet que remarca la dificultat i la igualtat que hi ha en un grup que només compta amb campions de les Lligues nacionals.

El rival

El Fenerbhaçe d’Obradovic disposa cada temporada d'un gran equip. Les arribades de Goudelock (18,3 punts), Ricky Hickman, Jan Vesely o Bogdan Bogdanovic fan de l’equip turc un rival amb un potencial temible, ja que conserven peces de la temporada passada com Emir Preldzic, Nemanja Bjelica, Luka Zoric, Kenan Sipahi i Semih Erden, entre altres. Actualment el ‘Fener’ té un balanç de dos triomfs i una derrota, fet que els obliga a aconseguir un bon resultat a casa per no despenjar-se de la primera posició. El Barça, per tant, haurà d’estar atent i concentrat durant els 40 minuts.

Tornar a dalt