fcb.portal.reset.password

Copa del Rei 2015.

El FC Barcelona disposarà d’un paquet d’entrades per als seus socis de cara a la Copa del Rei, que es disputarà del 19 al 22 de febrer a Gran Canària. El Barça disposarà d’abonaments de tres categories diferents: categoria II al preu de 310 €, categoria IV al preu de 155 €, i categoria V al preu de 110 €.

Tots els socis que vulguin aconseguir entrades (amb un màxim de quatre per soci) ho podran fer enviant un correu electrònic a seccio.basquet@fcbarcelona.cat, a partir de les 10.00 hores del dimarts dia 20 de gener i fins a les 12 hores del dijous dia 22 de gener (les sol·licituds rebudes amb anterioritat no seran admeses).

Al correu electrònic s’hauran d’indicar les dades de soci (número i clau de soci de l’any 2015), així com nom i cognoms, telèfon de contacte i nombre d’abonaments que es volen comprar i de quina categoria.

Cal remarcar, però, que la disponibilitat serà limitada i que la venda és directa. Per tant, es lliuraran en funció de l'ordre d’arribada de peticions.

Les opcions de ser cap de sèrie

La victòria contra l'Unicaja (114-110) va classificar matemàticament el Barça per a la Copa del Rei que es jugarà a Gran Canària. L’equip blaugrana serà cap de sèrie si guanya el seu partit a la pista del Morabanc Andorra, i el Reial Madrid, el FIATC Joventut o el Bilbao Basket perden un partit.

Tornar a dalt