El Barça debutarà a la Lliga al Palau contra el Laboral Kutxa

El Barça debutarà a la Lliga al Palau contra el Laboral Kutxa

La primera jornada de la Lliga Endesa es disputarà el cap de setmana del 4 i el 5 d’octubre Els de Xavi Pascual rebran el Reial Madrid el 27 o el 28 de desembre i es desplaçaran a Madrid l'11 o el 12 d’abril

La Lliga Endesa 2014/15 pren forma. El Barça, vigent campió, debutarà al Palau Blaugrana contra el Laboral Kutxa Baskonia. El duel es disputarà el cap de setmana del 4 i el 5 d’octubre. Pel que fa als Clàssics contra el Reial Madrid, subcampió de la darrera Lliga Endesa, el primer se celebrarà al Palau en la 13a jornada de Lliga (el dia 27 o el 28 de desembre). Els de Xavi Pascual es desplaçaran a Madrid els dies 11 o 12 d’abril per afrontar la 28a jornada de la competició. L’última jornada de la fase regular es disputarà el cap de setmana del 23 i el 24 de maig.

Dues jornades de descans

La gran novetat és que hi haurà 17 equips, en comptes de 18, a causa de la no-inscripció del Bilbao Basket. Així doncs, hi haurà 34 jornades -32 partits- i un equip diferent descansarà cada setmana. El Barça descansarà en la 15a jornada (3 o 4 de gener) i en la 32a (9 o 10 de maig).

La primera jornada

UCAM Múrcia – València Basket
Baloncesto Sevilla – Iberostar Tenerife
CAI Saragossa – FIATC Joventut
Tuenti Movil Estudiantes – Gipuzkoa Basket
Reial Madrid – Herbalife Gran Canària
Río Natura Monbus Obradoiro – La Bruixa d’Or Manresa
FC Barcelona – Laboral Kutxa Baskonia
Unicaja – Morabanc Andorra
Descansa: Baloncesto Fuenlabrada

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut