fcb.portal.reset.password

Abrines, Nachbar i Hakanson, a un High School de Taipei.

Abrines, Nachbar i Hakanson, a un High School de Taipei.

Nou i darrer acte solidari dels jugadors del FC Barcelona a terres asiàtiques. De la mà de la gent d’Eurolliga, Àlex Abrines, Bostjan Nachbar i Ludde Hakanson han estat els tres jugadors que han estat convidats a un High School de la ciutat de Taipei. De fet, la pista no era nova per als tres integrants de la plantilla barcelonista, ja que va ser on van entrenar-se dijous al vespre.

Dues activitats

Fins a una trentena d'infants taiwanesos han estat molt pendents dels seus ídols. La primera de les activitats tractava, mitjançant el bàsquet, de transmetre valors de la comunicació no verbal. L’equip que ha guanyat ha estat el de Bostjan Nachbar, que un cop acabada aquesta primera activitat ha repartit gorres del Barça entre tots els integrants del seu equip.

La segona de les activitats l’ha guanyat l’equip d’Àlex Abrines, i consistia a mostrar les habilitats que es poden donar al llarg d’un partit de bàsquet sustentades en els valors del joc en equip. Abrines també ha fet el pertinent repartiment de gorres blaugrana entre el seu equip un cop ha acabat l’activitat.


Último acto de ONE TEAM con Abrines, Nachbar y... por fcbarcelona

L’anècdota

L’anècdota d’aquesta sessió de ONE TEAM viscuda aquesta tarda l’ha protagonitzat un dels nens. Quan s’ha obert el torn de preguntes per als tres jugadors, cap dels nens s’atrevia a dirigir-se als barcelonistes, fins que un ha decidit que volia reptar en un ‘one and one’ el més jove, Ludde Hakanson. Dit i fet. Corejat pels seus companys, el noi se n’ha sortit prou bé davant del base suec, que li ha donat peixet posant fi a una nova sessió de ONE TEAM molt amena i entretinguda.

Tornar a dalt