Xavi Pascual: “Intentem trobar el millor jugador en cada moment”

Xavi Pascual: “Intentem trobar el millor jugador en cada moment”

El tècnic blaugrana felicita Navarro, Oleson i Dorsey per la seva actuació i explica que, “en temps de play-off, el més important és guanyar” “Havíem de jugar molt bé per guanyar. A nivell ofensiu, excepte el segon quart, hem estat bé”, diu Pascual

Xavi Pascual ha comentat en la roda de premsa posterior al partit contra el Laboral Kutxa que “obrir el play-off de quarts de final a casa és molt difícil” i que tenia clar que el conjunt basc “jugaria molt bé, amb encert i sense pressió”. El tècnic català ha explicat: “Havíem de jugar molt bé per guanyar i, a nivell ofensiu, excepte el segon quart, hem estat bé”.

“Navarro, Oleson i Dorsey han jugat francament bé. Han tingut protagonisme i cal felicitar-los pel partit. És temps de play-off i el més important és guanyar. Som un equip que intentem trobar el millor jugador en cada moment. Els jugadors que no han tingut tant protagonisme s’han de preparar”, ha analitzat Pascual.

Finalment, ha comentat: “No crec que a Vitòria hi hagi tant d’encert per als dos equips”. I ha afegit: “Hem de corregir alguns errors i fer servir una altra estratègia”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut