fcb.portal.reset.password

Pascual, en roda de premsa. FOTO: GERMÁN PARGA-FCB.

Xavi Pascual ha comentat a la roda de premsa prèvia al segon partit de quarts de final de l’Eurolliga contra el Galtasaray que aquest partit “és vital”: “Tenim experiències passades en què les coses no han anat tan bé després de la primera victòria”. El tècnic de Gavà considera que han de tenir un millor inici de partit i això els ajudarà a fer un partit millor.

“Guanyar per molta diferència en el primer partit no vol dir que hagis de guanyar el segon. Hi ha precedents en què després d’un triomf així acabes perdent el play-off”, ha explicat Pascual, fent referència al play-off que van disputar el 2012 el Siena i l’Olympiacos.

Pel que fa a la presència de Carlos Arroyo, que va marxar lesionat del turmell en el primer partit, Pascual ha dit que ell prepararà el partit pensant que pot arribar a jugar: “Ens hem de preparar per totes les possibilitats. En el món de l’esport hem vist coses especials, i jugadors que semblava que no podrien jugar, finalment ho fan. Res no ens pot sorprendre”.

“Sabem què ens estem jugant”

Víctor Sada també ha comparegut davant dels mitjans informatius. “Després de l’1-0 la segona victòria ens aproparia al nostre gran objectiu. Hem de pensar en les experiències, positives i negatives, que hem tingut, per tirar endavant”, ha dit Sada, que ha explicat que l’equip va fer una gran segona part: “Sabem què ens estem jugant, tothom va estar molt implicat. Vam fer una segona part molt bona”.

Tornar a dalt