Xavi Pascual: “Arrencar l'Eurolliga amb victòria és molt important”

Xavi Pascual: “Arrencar l'Eurolliga amb victòria és molt important”

“Als clubs grans es creix més des del triomf que des de la derrota”, ha comentat el tècnic del FC Barcelona Pascual avisa del perill del Partizan: “És un equip molt sòlid, dur i gran. Són molt competitius i amb caràcter”

L'Eurolliga ja és aquí i aquest dijous, a les 21 hores, el FC Barcelona debuta en una nova edició de la màxima competició continental contra el Partizan de Belgrad. Xavi Pascual, que afronta la seva sisena temporada completa a la banqueta catalana, ha explicat en la roda de premsa prèvia al partit contra l'equip serbi com de difícil serà el partit i la complicació d'aquesta competició. “Volem arrencar aquesta competició amb victòria”.

“Sabem que el Partizan és un equip jove, amb talent, amb capacitat de sorprendre. Són molt competitius i amb caràcter”, ha analitzat Pascual. I és que la temporada passada els blaugranes van superar els de Belgrad amb moltes dificultats i aquest any el tècnic català no espera que sigui diferent: “És un equip molt sòlid, dur i gran”, recorda.

Un equip per fer

“Volem arribar al més lluny possible. Estem als inicis i estem verds encara. No estem sòlids els 40 minuts i hem de millorar partit rere partit”, ha explicat el tècnic blaugrana, que ha deixat clar que en aquesta competició hi ha molts favorits. “Hi ha molts equips que han completat grans plantilles. Els quatre que van estar a l'última Final Four i després hi ha equips com el Fenerbahce, el Panathinaikos o el Galatasaray, entre d'altres, que també són grans equips. Aquesta competició és molt llarga”, ha dit Pascual, que ha afegit que sempre “hi ha sorpreses a la primera fase”.

Estem als inicis i estem verds encara. No estem sòlids els 40 minuts i hem de millorar partit rere partit

“No fem distincions”

El FC Barcelona lluita, com és habitual, per tres competicions: la Lliga Endesa, la Copa del Rei i l'Eurolliga. “Nosaltres no podem fer distincions pel que fa a les competicions. Tenim les tres grans competicions per endavant i l'Eurolliga és especial, només en tenim dues al llarg de la nostra història, i això ja mostra com de difícil és guanyar-la”, ha comentat el tècnic de Gavà, que s'ha felicitat pel seguiment de la premsa en aquest Media Day.

Finalment, Pascual ha dit que per al Barça és més fàcil aprendre des del triomf que des de la desfeta: “El fet d'haver remuntat al València ens dóna més confiança i hem fet un pas endavant. Considero que guanyar t'ajuda a créixer més ràpid. Mentre anem superant obstacles, podem créixer una mica més ràpid”, ha dit el tècnic blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut