fcb.portal.reset.password

Kevin Durant, a Barcelona amb la samarreta del Barça.

Kevin Durant, una de les grans estrelles de l’NBA i jugador dels Oklahoma City Thunder, ha rebut aquest dilluns la samarreta del FC Barcelona. El popular esportista, campió del món i medalla d’or als Jocs Olímpics de Londres amb la selecció dels Estats Units, s’ha fotografiat amb la samarreta del Barça, que lluïa el seu nom i el seu habitual dorsal ‘35’. L’acte ha tingut lloc aquest dilluns en una botiga Nike a Barcelona, on ha vist el partit de l’Eurobasket entre Espanya i Geòrgia.

Bàsquet al carrer

L’aler nord-americà, que a final de mes farà 25 anys, ha estat dilluns i dimarts a Barcelona protagonitzant actes publicitaris i també ha jugat a bàsquet amb els seus fans a les pistes urbanes del carrer Valdonzella, molt a prop del MACBA, i a la Barceloneta.

Kevin Durant és un dels millors jugadors de l’NBA –ha estat el màxim encistellador de la competició els anys 2010, 2011 i 2012– i la seva estada a Barcelona ha aixecat una gran expectació. La seva gira europea també l’ha dut per les ciutats de París, Roma i Milà.

Tornar a dalt