Juan Carlos Navarro: “Em sento responsable del que va passar”

Juan Carlos Navarro: “Em sento responsable del que va passar”

72 hores després que acabés la Copa del Rei de Màlaga el capità parla clar sobre la derrota contra el Reial Madrid Navarro reconeix que l’equip està tocat però que ja pensa en l’Eurolliga per seguir dominant el grup i situar-se amb un balanç de 6-0

Juan Carlos Navarro ha parlat clar després de la disputa de la darrera Copa del Rei contra el Reial Madrid. Ho ha fet als mitjans del Club i ha estat molt contundent exercint de líder d’un vestidor que reconeix que està “capcot” després d’una derrota com la de diumenge passat a Màlaga.

L’‘11’ del FC Barcelona explica que personalment se sent “bastant malament”: “Em sento molt responsable del que va passar perquè no vaig jugar bé i no vaig estar gens encertat”, reconeix el capità, que tan sols va poder anotar 5 punts.

Malgrat tot, optimista

Navarro, però, afirma que l’equip “sens dubte ha crescut” i que cal “aixecar-se al més aviat possible i tornar a mirar endavant”. Finalment, el capità blaugrana se centra en el partit de divendres al Palau davant l’Armani Jeans Milano: “Seria bo aprofitar que juguem a casa i fer el 6-0 al Top 16”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut