fcb.portal.reset.password
Bladé, a l'ADN Seccions de Barça TV

Bladé, a l'ADN Seccions de Barça TV. FOTO: GERMÁN PARGA-FCB.

El dia després del gran triomf del Barça de bàsquet a la pista del Partizan a l’Eurolliga, el directiu responsable de la secció, Joan Bladé, ha assistit al programa ‘ADN’ de Barça TV. Ho valorava així: “És una victòria de prestigi, vam demostrar que tenim un gran equip”. I és que Bladé té plena confiança en la plantilla: “Amb el vestidor formem un bloc molt unit. Tenim plena confiança en Xavi Pascual i Joan Creus”.

Paciència i màxima exigència

En aquest sentit, el directiu recordava la trajectòria en temporades passades: “L’equip ja ha demostrat el seu caràcter en altres ocasions. Som el Barça i ens exigim el màxim. Hem de lluitar per totes les competicions, als moments decisius hi serem”. I afegia: “És un nou projecte que necessita temps. Les incorporacions són molt adequades, però en són sis, i això requereix el seu temps”. Segons ell, “incorporar gent jove és una aposta que requereix paciència”.

D’altra banda, Bladé ha exposat la postura del Club respecte als arbitratges rebuts aquest curs. “Hem transmès aquesta preocupació a l’estament arbitral”, ha explicat. I continuava: “A l’inici de la Lliga regular Endesa no veiem que el criteri sigui el mateix per a tots els equips”. “L’any passat érem el 13è o 14è en faltes i aquest any som el 4t o 5è en aquesta faceta”, apuntava.

Tornar a dalt