fcb.portal.reset.password

Pascual, parlant amb els àrbitres. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

L'equip ha donat tot el que teníem a dins. Els jugadors joves ens han ajudat molt i tant el Xavi Rabaseda, l'Àlex Abrines i el Marko Todorovic estaran a un alt nivell”, ha comentat Xavi Pascual a la roda de premsa posterior al partit contra el CSKA de Moscou. El tècnic del Barça Regal ha explicat que el gran problema dels blaugranes a la Final a Quatre ha estat la lluita pel rebot defensiu, que els ha perjudicat i els ha restat oportunitats.

El pitjor ha estat que no hem tingut un bon rebot defensiu en cap dels dos partits. Vam fer 13 tirs de camp menys contra el Madrid i aquest diumenge 12 menys contra el CSKA per aquesta circumstància”, ha lamentat el tècnic.

Sense buscar excuses

Sempre hem d'explicar les coses abans que passin per no tenir cap excusa. No puc permetre'm el luxe de dir que potser hauríem guanyat si haguessin estat Mickeal o Jawai. Fa un mes i mig l'equip estava a un gran nivell i està clar que els hem trobat a faltar”, ha dit el tècnic, que ha explicat que a l'última jugada l'equip ha executat l'atac tres segons abans del previst i per això no ha sortit bé.

Tornar a dalt