fcb.portal.reset.password

Juan Carlos Navarro, amb la bufanda. FOTO: FCB

Víctor Sada, amb la bufanda. FOTO: FCB

Aquest dimarts 9 d'abril, els primers 4.000 aficionats que arribin al Palau Blaugrana rebran un obsequi. Es tracta d'una bufanda que el 'Consell del Palau' -l'organisme que reuneix tots els grups d'animació- repartirà de franc als aficionats que s'acostin al pavelló blaugrana. El partit contra el Panathinaikos començarà a les 20 hores.

Hi haurà dos lemes a la bufanda: 'La força del Palau' a la part frontal i 'un pavelló de llegenda'. Està previst que un minut abans de començar el primer partit de quarts de final, tot el públic, les 'cheerleaders' i també els grups d'animació entonin els versos de la nova cançó d'animació que fa diversos partits que estan assajant.

A més, des d'aleshores, tots els aficionats que hagin rebut la bufanda poden utilitzar-la per animar qualsevol de les quatre seccions professionals que juguen al Palau Blaugrana.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB - Panathinaikos::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=1002&jornada=41&lang=ca::HOR::::TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();