Barça Lassa B – CB Prat (70-78): Cauen amb el cap alt

El segon equip blaugrana planta cara a un experimentat CB Prat i aguanta 36 minuts de partit

Tot i les baixes, el segon equip del FC Barcelona de bàsquet ha jugat un bon partit a la Final de Lliga Catalana LEB. Els joves blaugrana han jugat un partit intens que s’ha acabat decidint en el darrer quart, i on Aleix Font ha estat escollit l'MVP de la final.

Planten cara

Els blaugranes arribaven amb absències notables a la final de la Lliga Catalana LEB. Sense Marc Garcia, Gerun, Kurucs i Samanic, Julbe convocava Digbeu, Zizic i Fernández de l’equip júnior. Però lluny d’espantar-se, els joves blaugrana dominaven el marcador per 12 a 8 en el minut 5 del partit, després d’una esmaixada de Diagne. Dos robatoris de pilota per part del CB Prat donaven la volta al marcador quan mancaven dos minuts per a la fi del primer quart (17-21), amb el conseqüent temps mort blaugrana, per finalitzar el quart un punt per sota (21-22).

En el segon quart el CB Prat pressionava de valent, però el Barça Lassa B  mantenia la cara al partit i faltant 3’40” de joc anava dos punts per sota (30-32) i, quan només quedava un minut, un bàsquet de Max Esteban ha deixat el partit en empat a 37, i se n'han anat al descans dominant el marcador per 39 a 37.

Competeixen fins al darrer moment

La igualtat es mantenia en el tercer període amb imprecisions d’ambdós equips de cara a cistella. Els del Baix Llobregat dominaven en el marcador, 48-51, quan mancaven 3’12” de joc. Però els joves de Julbe han lluitat per no distanciar-se en el marcador a la fi del quart (53-60), amb el màxim avantatge del CB Prat al llarg del partit.

En el darrer i definitiu quart el Barça ha mantingut les aspiracions d'obtenir el triomf i fins a la meitat d’aquest s'han situat entre 4 i 6 punts per sota. El CB Prat ha aconseguit eixamplar les diferències fins al 63 a 73 quan restava 3’50” per a la fi del partit. A partir d’aquest moment els blaugranes han apujat el nivell defensiu, i amb un parcial 6 a 0 s’han acostat en el marcador quan quedaven 3’14” de joc.

El CB Prat ha tornat a agafar avantatge en el marcador, 70 a 78 a un minut i mig per acabar, una renda ja definitiva per endur-se el títol.