FC Barcelona B – San Pablo Inmobiliaria Burgos: S’imposa l’experiència visitant (64-79)

Els blaugranes realitzen un bon partit fins al tercer període, però paguen la falta d’experiència al tram final Els 17 punts de Marc Garcia no han estat suficients per doblegar un Burgos que recupera el ‘basket-average’ als catalans

El Barça Lassa B ha caigut aquest diumenge per 64-79 contra el San Pablo Inmobiliaria de Burgos en el primer partit de la segona volta a la LEB Or. Els homes d’Alfred Julbe han estat sempre dins del partit, però al tram final el desencert ha passat factura als blaugranes, que segueixen a la part alta de la Lliga amb un balanç de vuit triomfs i vuit derrotes.

Poc encert en el primer acte

Els primers vint minuts de la primera part no han estat, ni molt menys, els millors del filial aquest curs a la LEB Or. El primer quart ha començat bé, amb dos triples seguits de Peno i Sulejmanovic, que tornava a l’equip després de superar un esquinç, i amb el Barça manant per 6-2. Però un parcial de 0-10 ha fet revifar el Burgos, que s’ha situat 6-12 i que ha manat fins al 15-20 amb el qual s’ha tancat el període.

Al segon quart els errors han estat una constant per a tots dos equips, que no s’han sentit còmodes. Un triple de Mazaira ha fet millorar els blaugranes, que, amb una cistella de Moix, han empatat el matx a 24. Tres punts més de Peno han canviat el signe del duel (27-26), però els visitants, amb un parcial de 0-5 liderat per Fornas, han marxat al descans guanyant per quatre punts, 27-31.

Encert inicial

Al segon temps hi ha hagut moments per a tot. En un tres i no res Marc Garcia s’ha encarregat de dinamitar el partit amb tres triples que han situat el 44-40 a favor dels de Julbe. Però el San Pablo Inmobiliaria de Burgos s’ha refet i de nou un parcial de 4-11 ha tornat a donar el lideratge del partit als homes de Diego Epifanio, que sempre han trobat la manera de fer mal al Barça des de l’exterior.

S’escapa el partit

Però a l’últim període l’experiència del Burgos ha estat clau. Ha sabut administrar l’avantatge i ha estat encertat en diverses ocasions per fer mal al Barça B, que s’ha vist deu a sota, 55-65, en el pitjor moment, a falta de cinc minuts. El matx semblava decidit per als visitants, però tot i així el filial ha intentat entrar al partit amb els tirs de Marc Garcia o Peno. El 64-79 final deixa els blaugranes amb un balanç de 8-8 tot just començada la segona volta.