Confirmats els rivals del Barça B a Plata

Confirmats els rivals del Barça B a Plata

Hi haurà un total de 15 equips -a falta de confirmar-se oficialment la inscripció del Tarragona- i cada setmana descansarà un equip El filial blaugrana competirà contra equips amb passat ACB com el Càceres o el Lucentum Alacant

El Barça B ja coneix els seus rivals per a la pròxima temporada 2014/15 a l’Adecco Plata. Els catalans jugaran a la tercera competició del bàsquet estatal i ho faran en una Lliga de 15 equips. Això significa que cada cap de setmana hi haurà un equip que descansarà.

Després del descens esportiu de l’Adecco Or a Plata, el Barça B afronta una temporada plena de reptes i s’enfrontarà, aquest nou curs, a equips històrics com el Lucentum Alacant o el Càceres, amb passat recent a la Lliga ACB.

De moment hi ha 14 equips confirmats i tan sols falta que el CB Tarragona, amb permís de la Federació Espanyola, acabi de formalitzar la seva inscripció aquest dimecres. Així doncs, els equips que se les hauran amb el filial del Barça són els següents: Marin Peixegalego, Amics Castelló, Zornotza Saskibalboa, Bàsquet Pla, Xuben Cambados, Azpeitia Azkoitia, Guadalajara, Grupo Eulen Ávila, Araberri Basket, Fuenlabrada B i CB Robarí.

En principi està previst que el calendari es faci oficial la setmana que ve un cop es resolgui la inscripció del Tarragona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut