Càceres - FCB Regal B: Un mal inici no els deixa reaccionar (85-71)

El 30-17 del primer quart i el 56-33 dels descans és massa per als homes de Borja Comenge, que han fet un gran últim període Eriksson i Paulí, amb 12 punts, han estat el màxims anotadors del filial blaugrana

El Barça Regal B ha caigut aquest divendres a la pista del Càceres per un clar 85-71. Els homes de Borja Comenge han perdut el tren del partit en el primer quart, quan han encaixat un parcial de 30-17, i després han anat a remolc durant la resta del partit. La renda de 23 punts al descans (56-33) ha deixat el partit decidit, ja que els blaugranes tan sols han estat superiors en l'últim quart. És la dotzena derrota de la temporada dels catalans, que actualment tenen un balanç de 9 triomfs i 12 derrotes.

La defensa ha tornat a ser determinant. El fet d'encaixar tants punts, i des de l'inici, ha marcat un partit que es preveia més igualat. El Barça Regal B, que és l'equip que més punts rep de la categoria, sap que ha de millorar aquest aspecte per poder escalar en la classificació i no haver de patir a final de temporada. Aquest divendres a Càceres els de Borja Comenge han vist com un mal primer quart els ha condemnat. El 30-17 inicial ha estat massa per als blaugranes, que han marxat al descans vint-i-tres per sota i veient com el dominicà Peña i el tinerfeny López eren els amos del partit.

Reaccionen tard

A la represa el Barça Regal ha intentat eixugar la diferència, però aquesta, en comptes de minvar, ha augmentat fins a superar la trentena de punts, una xifra molt dolorosa. A poc a poc els extremenys han anat sumant i han arribat als 80 punts un cop acabat el tercer període, en què el resultat era de 80-47. Peña ha tornat a fer la guitza als blaugranes, que no han sabut com aturar aquest aler de més de 2 metres. En els últims deu minuts, entre la millora dels catalans i la relaxació dels locals, el Càceres ha estat cinc minuts sense anotar i això ho ha aprofitat el Barça per fer un parcial de 0-10 gràcies als punts d'Oriol Paulí.

El 5-24 dels últims deu minuts ha servit per acabar el partit amb el cap ben alt i per millorar molts aspectes que no han estat bé en els primers trenta minuts. El 85-71 final deixa els catalans amb un balanç de nou triomfs i dotze derrotes.