Un bon rival per trencar la mala ratxa

Un bon rival per trencar la mala ratxa

El Barça CBS rep l’Ensino amb la necessitat de guanyar si vol seguir amb opcions d’entrar al play off

Les opcions del Barça CBS d’entrar a la fase d’ascens a la Lliga Femenina 1 passen, principalment, per sumar una victòria aquest dissabte a casa davant el Durán Maquinaria Ensino. Les blaugranes arriben al partit en cinquena posició a només tres victòries de les rivals d’aquest cap de setmana.

L’Ensino, un equip reforçat

Cal destacar que les blaugranes s’enfrontaran a un equip molt reforçat amb diverses jugadores americanes que l’han permès encadenar onze victòries consecutives. Tot i així, la base del Barça Lucia Pablos ha assegurat que “l’equip està passant per un mal moment, però crec que hem demostrat que podem guanyar als equips de la part alta de la taula”.

D’altra banda, la base blaugrana ha valorat positivament la temporada del Barça CBS tant si guanyen dissabte com si no. En aquest sentit Pablos ha assegurat que “vàrem començar molt bé, amb una primera volta que quasi ni nosaltres ens crèiem però si tornem a jugar com sabem, per què no creure en la victòria?”.

Trencar la mala ratxa

Qui també ha valorat el partit de dissabte ha estat el tècnic blaugrana, Mateo Rubio. Rubio ha destacat el bon moment de forma de l’Ensino i així com la jugadora blaugrana ha destacat la bona temporada de l’equip recent ascendit. A més, el tècnic ha assegurat que “si hem de trencar la mala ratxa l’Ensino és un bon equip per fer-ho”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut