fcb.portal.reset.password
Triomf del bàsquet femení blaugrana./FOTO:Barça-CBS

Triomf del bàsquet femení blaugrana./FOTO:Barça-CBS

Una tarda plàcida i sense gaires ensurts és ja un gran èxit. La qüestió del bon bàsquet, del joc equilibrat, amb continuïtat i fluïdesa, és una altra cosa. El més important ara són els tangibles i, en aquest sentit, el triomf és molt valuós en la pugna per sortir de la cua de la classificació.

Confiança i tensió

Moltes baixes i molta tensió prepartit. El primer atac va ser de les visitants, però la primera cistella va ser per a les de Tito Sobrin. Les del Baix tenien les coses clares: només valia guanyar.

Per això la més veterana, Meritxell Bellido, es va carregar l’equip a l’esquena i es va esforçar molt al darrere, jugant a consciència una defensa que tendia sempre a l’anticipació, i a l’atac amb l'aportació de molts punts i assistències. El partit va arribar al descans 32-18 per a les barcelonines.

Domini final

El tercer quart va ser per a les de Tenerife en joc, però l'intercanvi ràpid de cistelles també va afavorir les tiradores del Barça CBS  (23-20). El darrer quart va ser de color blaugrana, amb una banqueta més àmplia que les canàries i Eva Montesdeoca molt cansada.

La fitxa del partit

GoPro Barça CBS (74): Esteve (2), Mestres (14), Montoliú (15), Verbo (11) i Bellido (20) –cinc inicial–, Esquivias (2), De la Torre (-), Pérez, Carrión (10), Curto (-) i Cabanillas (-).

TENERIFE ISLA ÚNICA (51): Laura Fernández (7), Alba Peña (6), Isa Vara de Rey (8), Laura Bejarano (19) i Eva Montesdeoca (7) –cinc inicial–, Graciela Díaz (-), Cynthia Jorge (-), Suzanne Fariña (4) i Laura Martín.

Parcials: 16-7, 16-11, 23-20 i 19-13.

Tornar a dalt