fcb.portal.reset.password

L'equip de bàsquet en cadira de rodes s'ha presentat amb les millors credencials (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

El primer partit de la temporada ha estat contra el CEM Hospitalet. Tot i que el Barça Regal Unes Sant Feliu ha baixat de categoria – pels ajustos econòmics en les seccions no professionals blaugranes- i ha perdut alguns efectius, el nivell dels jugadors és força superior a la resta dels rivals. Si més no, així s’ha fet palès en la primera jornada. Els blaugranes han superat per 52 punts de diferències el CEM.

Ja al primer quart, amb un gran treball defensiu, els blaugranes han aconseguit un avantatge còmode (3-12). L’únic problema el generaven els homes exteriors de l’Hospitalet que continuaven llençant amb facilitat. Tot i això, els errors en el tir també servien per tancar el rebot defensiu i, amb ordre, buscar el tir a l’altra cistella per tancar el període amb un 8-20.

Les rotacions ja han començat al segon quart i l’equip ha mantingut la mateixa tònica tant en defensa com en atac. Els blaugranes només han permès que el CEM anotés quatre punts per deixar un marcador de 12-39 al descans.

El partit ha evolucionat segons les directrius del Barça, i aquest no ha volgut cap mena de relaxació tot i que el rival feia estona que havia sucumbit. La intensitat dels blaugranes no ha afluixat fins al final, tot i que el cansament dels minuts jugats i el resultat han permès una lleu davallada que ha deixat el resultat en 24-76.

LA FITXA DEL PARTIT

CEM L'HOSPITALET, 24
FC BARCELONA REGAL UNES SANT FELIU, 76

CEM Hospitalet (8+4+4+8): Juan Carlos (6), Driss (4), Dani (8), Montse (2), Jordi Lorente (2)

FCB Regal Unes Sant Feliu (20+19+22+15): Oscar (6), Tedy (5), Parri (6), Ángel (12), Johny (4), Dani (14), Fasu (29)

Tornar a dalt