fcb.portal.reset.password

Zizic, del júnior, en una acció a la Ciutat Esportiva

El bàsquet base blaugrana segueix sumant partits i victòries. Aquest cap de setmana tots els equips han aconseguit el triomf. El júnior d’Alfred Julbe va vèncer per un contundents 50-95 el Sant Josep de Badalona i compta actualment amb un balanç de 10-1, el mateix que el Joventut de Badalona, que tampoc afluixa.

El Cadet A de Marc Calderón, per la seva banda, segueix intractable. Els blaugranes van vèncer per 58-97 a la pista del Catalana Occident Manresa i lideren amb 11 triomfs i cap derrota el seu grup. Tenen dos triomfs de marge sobre el Joventut de Badalona i segueixen anotant 110 punts per partit. El Cadet B de Gregor Fucka segueix millorant dia a dia. Va vèncer a la pista del Força Lleida per 52-74 i ja és tercer classificat, amb un balanç de 7-4, però a tan sols una victòria dels dos líders: el Sant Adrià i el Cornellà.

L’Infantil A no va donar cap opció al seu rival, el Samà de Vilanova, en el triomf per 44-94. Els de Ruben Muñoz són líders del seu grup amb un balanç de 7-0 i li treu dos victòries al segon classificat, el mateix Samà. Finalment, l’Infantil B va vèncer per 25-75 a la pista de l’AE Aula i té un balanç de 6-1, que el situa en el segon lloc de la taula per darrere del Sant Josep de Badalona, el líder del grup.

Tornar a dalt