Jornada de contrastos al bàsquet base blaugrana

Jornada de contrastos al bàsquet base blaugrana

Triomfs del Cadet A, del Cadet B i de l’Infantil A aquest cap de setmana i derrotes del Júnior i de l’Infantil B

Jornada de sensacions diferents al bàsquet base blaugrana. Tres triomfs i dues derrotes són el balanç d’un cap de setmana marcat pels partits del Júnior i del Cadet A contra el Joventut de Badalona i per la contundent victòria, una més, de l’Infantil A.

Júnior A

El Júnior A de Joan Braulio va caure derrotat a casa contra el Joventut de Badalona per 61-70 en el segon derbi de la jornada a Sant Joan Despí. Els blaugranes, que van començar d’allò més bé, van veure com els verd-i-negres milloraven i s’acabaven emportant el triomf de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Amb aquesta derrota, els de Braulio segueixen segons a la classificació amb sis triomfs i dues derrotes i veuen com la Penya segueix invicte en aquesta primera fase.

Cadet A

El Cadet A del Barça, entrenat per Marc Calderón, va superar per 84-76 el Joventut de Badalona en un partit que va estar marcat per la igualtat en totes les fases del partit. La Penya, que va intentar imposar un ritme alt i físic, va posar en dificultat els blaugranes, que no van poder controlar tant el partit com ho van fer a Badalona en el partit de la primera volta, en què van ser molt superiors (61-98). Tot i haver-se escapat per 14 punts a la segona part i haver manat en el marcador, el Barça no va poder trencar definitivament el partit per la persistència verd-i-negra i finalment els de Calderón van vèncer per 8 punts, 84-76. Amb aquest triomf, el balanç del Cadet A continua sent immaculat: set triomfs i cap derrota.

Cadet B

Xavi Pardina i els seus homes van sumar la tercera victòria de la temporada després de superar per 90-76 el Jac Sants a la Ciutat Esportiva. El bon inici de partit (7-0) va marcar el camí, però poc després els visitants van igualar el partit a 23 acabat el primer quart. En el segon període es va seguir el mateix guió, tot i que els blaugranes van marxar al descans amb 10 punts de marge, 46-36. A la represa l’avantatge es va enfilar fins als 15 punts tot i les variants defensives del Jac Sants, però els blaugranes van saber jugar amb l’avantatge fins a la diferència final de 14 punts, 90-76. El balanç del Cadet B és de tres triomfs i quatre derrotes.

Infantil A

L’Infantil A no va tenir cap problema per desfer-se del Lliçà d’Amunt aquest diumenge passat a la Ciutat Esportiva. Els homes de Rubén Muñoz van completar un partit excel·lent, la qual cosa es va veure reflectida en el fet d'haver tancat el marcador amb els 50 punts de diferència (77-26). El joc alegre i eficaç, combinat amb una gran defensa, va ser la clau del gran partit de l'Infantil A, tot i les baixes. Amb aquest triomf l'Infantil suma tres triomfs i cap derrota.

Infantil B

Pel que fa a l’Infantil B de Xavi Mas, els més menuts no van poder aconseguir el triomf després de caure per 72-74 a la Ciutat Esportiva contra l’Horta, que és un dels millors equips del grup. Amb aquesta desfeta, els blaugranes es queden a la zona mitjana de la taula amb dos triomfs i dues derrotes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut