fcb.portal.reset.password

Pau Vilanova i Ramon Alfonseda, amb alguns dels exjugadors presents a la jornada de formació comunicativa | GERMÁN PARGA - FCB

Pau Vilanova ha estat el directiu que ha donat la benvinguda als membres de l'Agrupació | GERMÁN PARGA - FCB

Diferents membres de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) han participat aquest divendres en una jornada de formació conjunta amb la Confederació Mundial de Penyes, amb l’objectiu d’estructurar un discurs i un funcionament comunicatiu que els ajudi a l’hora de representar el Club en els diferents actes de l’àmbit penyístic als què assisteixen.

Pau Vilanova, directiu responsable de les penyes, els ha donat la benvinguda i ha valorat molt positivament la col·laboració que existeix entre l’ABJ i el món penyista blaugrana. “És molt important anar de la ma. No hi ha ningú millor que els exjugadors del Club per representar el Barça i estar al costat dels aficionats i penyistes”. Sobre el significat de la jornada, Vilanova ha destacat que “les sessions d’avui han de servir perquè els exjugadors tinguin més eines comunicatives a l’hora de relacionar-se amb el barcelonisme del territori i es trobin més segurs en el moment de defensar i explicar tot allò que representa el Barça".

Per la seva part, Ramon Alfonseda, president de l’ABJ, s’ha mostrat molt orgullós per la tasca dels exjugadors amb les penyes i ha remarcat que “cal aprofitar sessions com la d’avui per aprendre i millorar la capacitat comunicativa de tots”.

Entre els exjugadors que han assistit a la jornada es trobaven Asensi, Albaladejo, Clos, Estella, Almagro, Ivan Iglesias, Mora, Sánchez Jara, Paco Nieto, Paredes, Juan Carlos, Serna, Serrat, Torrent, Tomé, Zuviria, Martínez, Vilà i Carme Nieto, aquesta com a representant de les exjugadores de l’entitat.

Luis Ortiz de Zevallos, director gerent de l’Agrupació, i Joan Camps, director de la Confederació, també s’han dirigit als exjugadors abans d’iniciar-se la sessió de treball, que ha estat gestionada per representants d’una coneguda empresa de comunicació.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();