fcb.portal.reset.password

 

La Confederació Mundial de Penyes celebrarà el proper 29 de novembre amb la col·laboració de la Fundació Barça la Diada del Soci Solidari, coincidint amb el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei davant el Real Múrcia.

Com es tradició, el Club alliberarà tot el Camp per tal que puguin gaudir del partit col·lectius com ONGs, escoles, associacions, entitats i institucions d’acció social. Paral·lelament, la Confederació Mundial de Penyes, durant el partit, durà a terme una gran recollida d’aliments de primera necessitat, demanant a les escoles i institucions participants que portin oli, farinetes per nadons, llaunes de conserves o aliments no peribles. Els productes es donaran al Banc dels Aliments dos dies abans que l’entitat benèfica celebri la seva campanya anual Gran Recapte.

Els aliments es recolliran en una carpa que la Confederació instal·larà el mateix 29 de novembre, dia del partit.

Sol·licitud d’entrades

Per a la sol·licitud de les entrades, les penyes hauran de fer arribar una petició amb el nom de la penya i el nombre d’entrades que desitgen a la seva Federació territorial, qui, al mateix temps, la compartirà amb la Confederació.

Les invitacions es podran recollir a partir del divendres 24 de novembre i fins al dia del partit a la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona.

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();