fcb.portal.reset.password
Jordi Cardoner i Pau Vilanova amb membres de la Federació de Penyes durant la presentació del cartell de l'onzè congrés de penyes barcelonistes d'Andalusia, Ceuta i Melilla

Presentació del Cartell de l'XI Congrés de Penyes Barcelonistes d'Andalusia, Ceuta i Melilla

Foto de grup de la inauguració d'escut de la peña barcelonista almadén de la plata

Inauguració de l'escut de la PB PSV Almadén de la Plata

Andalusia va ser protagonista a la prèvia del derbi català. Una nombrosa representació de les penyes d’Andalusia va viatjar a Barcelona per presenciar el Barça – Espanyol, aprofitant el cap de setmana llarg de Tots Sants.

Cartell de l’XI Congrés de Penyes Andaluses

A les 19h, l’Auditori 1899 es va omplir per presenciar la presentació del cartell de l’XI Congrés de Penyes Barcelonistes d’Andalusia, Ceuta i Melilla. La Peña Barcelonista de Málaga acollirà el congrés d’aquesta edició, que tindrà lloc a finals de maig del 2014, i serà la primera en què es reuneixin les penyes de la zona, ja organitzades en una federació.

A l’acte hi van assistir el vicepresident del FC Barcelona Jordi Cardoner i Casaus, acompanyat del directiu en cap de la Comissió Social Pau Vilanova. Per part dels organitzadors del congrés hi van assistir el president de la Peña Barcelonista de Málaga, Miguel Sánchez, i Diego Peral, secretari de la Federació de Penyes Barcelonistes d’Andalusia, Ceuta i Melilla.

Davant d’unes 80 persones, i gairebé deu penyes andaluses, tots es van felicitar per aquest nou congrés, que es celebra de forma biennal, i van mostrar el seu entusiasme per què l’esdeveniment sigui tot un èxit.

Escut al Gol Sud

A més, la Peña Barcelonista PSV Almadén de la Plata, de Sevilla estava també d’enhorabona. Uns quinze penyistes van viatjar per veure el derbi, i també per inaugurar l’escut de la seva penya, a la porta 36. Elvira Pou, directiva de la Comissió de Penyes, i José Sánchez, president de la penya, van fer els honors.

Fou una gran prèvia, amb un bon resultat final, en què s’allargava la ratxa de partits imbatut dels de Tata Martino.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();