Quatre culers més s'incorporen a la pretemporada

Quatre culers més s'incorporen a la pretemporada

Leo Messi, Sergio Busquets, Gerard Piqué i Jordi Alba han tornat a la feina aquest dimarts al matí amb les habituals proves físiques a la Ciutat Esportiva

Després que Ter Stegen tornés de les vacances, ara és el torn de Leo Messi,  Sergio Busquets, Gerard Piqué i Jordi Alba. Els quatre futbolistes culers tornen després de disputar el Mundial amb les seves respectives seleccions, i s’han incorporat amb les habituals proves físiques i analítiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A més, a la tarda d’aquest mateix dimarts (18.30h), els quatre futbolistes del primer equip s’entrenaran a les instal·lacions culers.

Cal recordar que la resta de jugadors que han participat en la Copa del Món, s’aniran incorporant progressivament als entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de cara a preparar el primer partit oficial de la temporada: la Supercopa d’Espanya contra el Sevilla (12 d’agost).

Pel que fa a l’expedició blaugrana que es troba als Estats Units disputant la gira, cal recordar que encara tenen dos partits per disputar: contra l’AS Roma aquest dimarts a Dallas i contra l’AC Milan dissabte a Santa Clara.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut