Ter Stegen: “Arribo amb moltes ganes”

Ter Stegen: “Arribo amb moltes ganes”

El porter alemany, incorporat al grup a Dallas aquest diumenge, assegura que té moltíssimes ganes de tornar a entrenar i que la gira ha de servir per agafar “bones sensacions”

A poques hores del seu primer entrenament de la temporada, Marc-André ter Stegen reconeix a fcbarcelona.cat i Barça TV que tenia moltes ganes de tornar a la feina. “Arribo amb moltes ganes. Ha estat maco veure de nou els companys i poder conèixer els nous”, explica, un dia després de la seva arribada a Dallas, on l’equip s’enfrontarà a l’AS Roma aquest dimarts.

“Aquest matí he fet una sessió de gimnàs i ara ja tinc ganes d’entrenar sobre la gespa”, afirma l’alemany, que podrà fer-ho a l’AT&T Stadium aquesta mateixa tarda, en el que serà l’últim entrenament previ al duel contra el conjunt italià.

Preguntat per la gira, Ter Stegen creu que ha de servir perquè s’agafin “bones sensacions” i es marqui el camí cap a la resta de la temporada, encara que molts jugadors encara no s’hagin incorporat a la dinàmica de grup.

Sobre el partit amb el Tottenham, assegura que va poder veure només els primers 45 minuts de partit: “Vaig veure sobretot la primera meitat i he de dir que vam fer un bon partit a la primera meitat. Hi ha moltes coses que ens van sortir molt bé. Cal seguir aquest camí. Després, evidentment, va haver-hi molts canvis i es va tallar el ritme. Però va ser una bona experiència per als jugadors joves del B”. Paraula de número ‘1’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut