Retrobament entre Barça i Tottenham, aquesta vegada a la Champions

Retrobament entre Barça i Tottenham, aquesta vegada a la Champions

Catalans i anglesos ja han disputat un partit aquest any, però va ser l'amistòs que va donar inici a la darrera gira americana. Serà la primera vegada que culers i 'spurs' s'enfrontin en la competició de les estrelles

Barça - Tottenham tornaran a creuar els seus camins aquesta temporada. La International Champions Cup ha cedit el testimoni a la fase de grups de la Champions 2018/19. Del 29 juliol al 30 d’agost. Un mes després el Barça recupera en la seva agenda de partits el Tottenham, contra el que jugarà el 3 d'octubre a Wembley i l'11 de desembre al Camp Nou per tancar la fase de grups.

Culers i spurs, rivals en la gira americana

El primer rival del FC Barcelona 2018/19 a la darrera gira americana va ser el Tottenham. Un partit que va donar el tret de sortida als partits blaugranes d’aquest nou curs. El Rose Bowl de Los Angeles va ser l’escenari del matx en què catalans i anglesos van empatar a dos a la finalització dels 90 minuts. La tanda de penals va decidir a favor dels homes d’Ernesto Valverde. 

Munir va obrir el marcador. La segona diana culer va tenir una firma especial: Arthur. El migcampista brasiler va debutar amb l’elàstica blaugrana amb un gran gol des de la frontal de l’àrea. De fet, l’estrena del jugador de Goiânia no va ser l’única. Perquè Lenglet i Malcom també es van calçar les botes per primera vegada en un partit com a culers. Recordes el partit? Reviu-lo en el vídeo!

Dos precedents més entre Barça i Tottenham

Si fem una mirada a la pretemporada 2009/10, també hi ha un precedent entre spurs i culers. Va ser en un camp privilegiat en l’imaginari blaugrana, Wembley. L’electrònic també va reflectir un empat, però 1-1. Bojan va ser l’autor del gol de l’equip entrenat per Josep Guardiola.

Més enrere en el temps, es troba el primer matx oficial entre el Barça i el Tottenham. Corria el curs 1981/82. Anglesos i catalans buscaven un lloc a la final de la Recopa d'Europa. L’eliminatòria va ser a doble partit. El FC Barcelona, entrenat per Udo Lattek, va aconseguir arribar al partit que donava la possibilitat d’accés al títol, que posteriorment aixecaria. L’1-0 al Camp Nou (obra d’Allan Simonseni) i l’1-1 (la diana culer va ser d’Olmo) a White Hart Lane van permetre que el Barça sortís victoriós.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut