FC Barcelona – Sevilla FC: Liderat en joc al Camp Nou

FC Barcelona – Sevilla FC: Liderat en joc al Camp Nou

(20.45 hores, Movistar Partidazo) Torna la Lliga, i ho fa amb un autèntic partidàs en què els homes d’Ernesto Valverde rebran el conjunt andalús, actual líder de la competició

Torna la Lliga al Camp Nou, i ho farà amb un partidàs. El FC Barcelona rep el Sevilla FC (20.45 hores, Movistar Partidazo), actual líder de la competició, i els culers podrien recuperar el liderat si aconsegueixen els tres punts. El matx serà el primer d’una setmana intensa en què els homes d’Ernesto Valverde disputaran fins a tres partits al Camp Nou en només vuit dies, tots tres d’una gran dificultat: Sevilla, Inter de Milà i Reial Madrid.

Després de dues setmanes sense futbol de clubs, l’estadi blaugrana tornarà a gaudir del millor espectacle del món. Els culers arriben al duel després d’una mala ratxa a la competició domèstica, amb tres empats i una derrota en les quatre últimes jornades, però amb clars símptomes de millora després del gran triomf a Wembley i del bon partit a Mestalla.

El Sevilla, un equip perillós

D’altra banda, els homes de Pablo Machín arriben al Camp Nou en el seu millor moment de la temporada, amb quatre victòries consecutives a la Lliga que els han permès situar-se al capdamunt de la classificació. Els andalusos compten amb una de les parelles atacants més en forma d’Europa, amb André Silva (7 gols a la Lliga) i Ben Yedder (5), a més d’altres jugadors de qualitat com Sarabia, Banega, Franco Vázquez i Jesús Navas. A més, disposen de la gran novetat de Mercado, que torna a la convocatòria mes i mig després de la seva lesió. En canvi, en queden fora Escudero, Gonalons i Amadou per lesió, i Borja Lasso i Gnagnon per decisió tècnica.

Per part blaugrana, Ernesto Valverde no podrà comptar amb els lesionats Umtiti i Vermaelen. A més, queden fora de la convocatòria Denis, Malcom, Aleñá i Samper per decisió tècnica. El tècnic barcelonista ha destacat en roda de premsa: “Hem revisat el partit de la Supercopa, i tenim en compte que el Sevilla està en un bon moment de forma, té grans jugadors”. Per a aquest partit qui també estarà disponible serà Leo Messi, que s’enfronta a la seva víctima preferida. L’argentí ha anotat 24 gols a la Lliga davant el Sevilla, 15 dels quals al Camp Nou. Sens dubte, espera un duel d’altíssim nivell al Camp Nou entre el primer contra el segon classificat i amb un objectiu molt clar: el liderat de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut