Malcom serà presentat aquest dijous a Portland

Malcom serà presentat aquest dijous a Portland

El jugador brasiler ha aterrat als Estats Units aquest dimecres a la tarda i d’aquí a unes hores viurà la seva presentació oficial a la seu de Nike.

Malcom ha aterrat a Portland aquest dimecres a la tarda i serà presentat oficialment com a nou jugador blaugrana aquest dijous, als Nike World Headquarts, a partir de les 12 hores (hora de Portland), en un acte a la sala Cog Hill que es podrà seguir en streaming a Barça Video i als canals oficials del Club de Youtube i Facebook.

Abans, cap a les 11.45 hores, signarà el contracte que el vincularà amb el FC Barcelona per a les pròximes cinc temporades en un acte privat. Un cop acabada la roda de premsa de presentació, Malcom saltarà als camps d’entrenament per donar els seus primers tocs vestit de blaugrana. Serà cap a les 12.30 hores, abans de tornar cap a l’hotel.

Ja coneix els seus companys

L’arribada de Malcom aquest dimecres a Portland, on l’equip inicia la gira pels Estats Units, ha coincidit amb l’hora del sopar del primer equip. El brasiler ha entrat al menjador mentre els seus nous companys sopaven i els ha pogut saludar per primer cop. També ha compartit uns minuts amb el president Josep Maria Bartomeu i amb el seu nou entrenador, Ernesto Valverde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut