Les quatre incorporacions del primer equip, presents al 39è Congrés Mundial de Penyes

Les quatre incorporacions del primer equip, presents al 39è Congrés Mundial de Penyes

Les quatre incorporacions blaugranes han complert amb la tradició anual de presentar-se davant els penyistes

Els nous fitxatges del FC Barcelona s’han presentat aquest matí davant els penyistes durant el 39è Congrés Mundial de Penyes. Arthur, Lenglet, Malcom i Arturo Vidal han assistit, com és habitual, al Congrés, on han dirigit unes paraules a tots els penyistes assistents.

El primer a parlar ha estat l’últim que ha aterrat a Barcelona, Vidal. El xilè ha agraït la rebuda que ha tingut al Club, i ha assegurat que “es deixaran la vida al camp”. Per la seva part, Lenglet s’ha dirigit als penyistes en francès, i s’ha mostrat molt content de ser al Barça. El central espera que l’equip “faci una gran temporada i que guanyem molts títols”, i ha indicat que espera “donar moltes alegries” aquest any.

D’altra banda, Arthur Melo ha assegurat que “és una sort vestir la samarreta del FC Barcelona”, i també ha remarcat que “donarem la vida per aquest escut per aconseguir tots els títols possibles”. Per últim, Malcom ha assegurat “estar molt feliç aquí” i que espera “donar moltes alegries”, abans d’atrevir-se a dir, en català, Visca el Barça i Visca Catalunya en català.

Abidal: “Els fitxatges ens ajudaran a aconseguir tots els títols que volem”

El secretari tècnic també ha comparegut davant els penyistes acompanyat per Ramon Planes, que també s’estrena aquesta temporada al Club. L’adjunt a la secretaria tècnica també ha assegurat que “és un orgull ser al FC Barcelona” i ha comentat que espera estar a l’altura del que és el Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut