El Barça ja trepitja Wembley

El Barça ja trepitja Wembley

Els d'Ernesto Valverde s'han exercitat en l'històric camp londinenc en la prèvia del partit de Champions contra el Tottenham, corresponent a la segona jornada de la fase de grups

El FC Barcelona ja ha tingut el primer contacte amb Wembley. Ho ha fet en l'entrenament d'aquest dimarts, en la prèvia del partit contra el Tottenham, en una sessió especial pel meravellós escenari. Perquè l'estadi londinenc, un històric del futbol, representa grans records per als blaugrana. I aquest dimecres pot continuar amb la tònica.

Els de Valverde juguen la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions contra l'equip de Pochettino, que mentre espera que el seu camp estigui finalitzat juga a Wembley. Així, els blaugrana han tornat a trepitjar la gespa màgica, i ho han fet amb els 20 convocats que han viatjat a Londres. Són 18 del primer equip més Miranda i Iñaki Peña, del Barça B. Una suau sessió preparatòria que ha servit per ultimar els detalls del partit que es jugarà aquest dimecres a les 21h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut