La Cultural Lleonesa, rival del FC Barcelona als setzens de final de la Copa del Rei

La Cultural Lleonesa, rival del FC Barcelona als setzens de final de la Copa del Rei

Aquest divendres a la tarda s’ha confirmat que el partit d'anada es disputarà el 31 d’octubre a les 21.30 (GOL i TVE)

La Cultural Lleonesa serà el rival del Barça en el debut culer a la Copa. Així ho ha dictaminat el sorteig celebrat aquest migdia a la seu de la RFEF a Madrid. El Barça debutarà, doncs, contra un vell conegut a la competició, ja que tots dos equips es van veure les cares a la competició a la temporada 2009/10.

El duel d’anada es disputarà el 31 d’octubre a les 21.30 hores (GOL i TVE), i serà el matx posterior al proper Clàssic del 28 d’octubre, dins de la marató de partits que el FC Barcelona haurà d’afrontar durant les properes setmanes. La tornada serà la setmana del 5 de desembre, amb dia i hora encara per confirmar.

Un precedent de bon record el 2009

En el matx disputat al Reino de León, el Barça va guanyar per 0-2 gràcies a un doblet de Pedro –que va marcar en les sis competicions que es van disputar aquell any–, en un partit jugat el 28 d’octubre del 2009. Al duel de tornada al Camp Nou, disputat el 10 de novembre, l’equip dirigit per Josep Guardiola va superar per 5-0 el conjunt d’Uribe. Els golejadors culers en aquella ocasió van ser Bojan (2), Pedro, Messi i Xavi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut