La convocatòria per a la gira pels Estats Units

La convocatòria per a la gira pels Estats Units

Ernesto Valverde ha fet pública la llista dels 27 futbolistes que formaran part de l'expedició, on destaca la presència de 13 jugadors del Barça B

Definits els futbolistes que viatjaran als Estats Units. Ernesto Valverde ha decidit comptar amb 14 jugadors del primer equip, amb la presència de les dues noves incorporacions, Arthur i Lenglet. També en destaca, però, la inclusió de 13 jugadors del Barça B. Es tracta de Jokin Ezkieta, Palencia, Cucurella, Mingueza, J. Cuenca, Miranda, Monchu, Collado, Riqui Puig, Abel Ruiz, C. Pérez, Chumi i Ballou.

Ter Stegen, previst que s’incorpori a Dallas

El porter alemany serà una de les novetats en la plantilla blaugrana que participarà en la gira americana. Després d’estar en la convocatòria d’Alemanya per al Mundial de Rússia 2018, Ter Stegen tornarà a la disciplina del FC Barcelona. És previst que s’incorpori a Dallas.

Així, doncs, la llista de convocats per a la gira 2018/19 és la següent: Ter Stegen, Cillessen, N. Semedo, Denis Suárez, Paco Alcácer, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Arthur, Lenglet, Rafinha, Munir, Marlon, Jokin Ezkieta, Palencia, Cucurella, Mingueza, J. Cuenca, Miranda, Monchu, Collado, Riqui Puig, Abel Ruiz, C. Pérez, Chumi i Ballou.

Tots aquests futbolistes estaran disponibles per a la International Champions Cup. Una competició en la qual el FC Barcelona s’enfrontarà contra el Tottenham Hotspur (28 de juliol a Los Angeles), l’AS Roma (31 de juliol a Dallas) i l’AC Milan (4 d’agost a San Francisco).

Penúltim entrenament abans de viatjar

Abans de conèixer la convocatòria de la gira, els blaugranes han completat la segona sessió del dilluns 23 de juliol al camp 7 de la Ciutat Esportiva. Han estat presents tots els jugadors disponibles del primer equip, així com onze del Barça B: Palencia, Mingueza, J. Cuenca, Miranda, Monchu, Collado, Riqui Puig, Abel Ruiz, Carles Pérez, Chumi i Jokin Ezkieta.

Val a dir que Rafinha ha fet treball específic de camp i Alcácer i Marlon, treball específic. Per la seva part, Douglas, cedit al Sivasspor, i Ortolá, que ha tingut permís del Club per resoldre el seu futur, no s’han exercitat.

Aquesta tarda no ha estat l’últim entrenament abans de volar cap a territori americà. Perquè el 24 de juliol la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper serà testimoni d’una nova sessió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut