Clément Lenglet, nou jugador del FC Barcelona

Clément Lenglet, nou jugador del FC Barcelona

El FC Barcelona ha fet efectiva la clàusula de rescissió del jugador, que així ha quedat desvinculat de la disciplina del Sevilla FC

El FC Barcelona ha fet efectiva la clàusula de rescissió del jugador Clément Lenglet, que així ha quedat desvinculat de la disciplina del Sevilla FC. El cost de la clàusula ha estat de 35,9 milions d’euros.

El jugador signarà contracte amb el Club per a les pròximes cinc temporades, fins al 30 de juny del 2023, amb una clàusula de rescissió de 300 milions d’euros.

A continuació us detallem el programa previst amb motiu de la presentació de Clément Lenglet com a nou jugador del primer equip de futbol:

Dijous, 12 de juliol
• A les 20.00 hores, sessió fotogràfica a la Botiga del Barça al Camp Nou (planta -1).

Divendres, 13 de juliol
• A les 12.45 hores, signatura del contracte a la Llotja President Suñol en un acte privat. 

• A les 13.15 hores, presentació oficial a la Platea de primera graderia de Tribuna del Camp Nou.

• A les 13.45 hores, sessió fotogràfica al terreny de joc del Camp Nou.

• A les 14.15 hores, roda de premsa a l’Auditori 1899 del Camp Nou.

Contundència i elegància per a la defensa

Nascut el 17 de juny de 1995 a Beauvais (França), Clément Lenglet és un dels defenses amb més projecció del planeta. Internacional en deu ocasions amb la selecció de França sub21, té una alçada de 186 centímetres. El jugador arriba a Can Barça després del seu èxit esportiu al Sevilla, on ha comandat l’entramat defensiu amb elegància i determinació.

Esquerrà, destaca pel seu bon toc i per combinar contundència i intel·ligència. Sap, per damunt de tot, tractar bé la pilota. Aquesta qualitat de ben segur que li ajudarà en un joc perfeccionista com és el blaugrana, on des del primer toc del porter s’intenta sortir jugant amb criteri precisió. Molt intel·ligent tàcticament, és també un defensa que crea perill en les jugades a pilota aturada, on és un especialista en el remat, com ha demostrat en la seva temporada i mitja a la Lliga amb el Sevilla.

Així doncs, el francès s’incorpora a una defensa culer on compartirà eix de la defensa amb jugadors de la qualitat i experiència de Piqué, Umtiti, Vermaelen i Yerry Mina, que segur que l’ajudaran a fer créixer el seu joc, completant una defensa espectacular a les ordres d’Ernesto Valverde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut