Valverde: “Hem de tenir cura de l’ambient festiu del derbi”

Valverde: “Hem de tenir cura de l’ambient festiu del derbi”

El tècnic blaugrana ha destacat que, contra el Girona, serà un partit molt especial, perquè “estan gaudint de jugar a Primera i ho estan fent molt bé, sobretot a Montilivi”

El FC Barcelona afronta aquest dissabte un partit molt especial davant el Girona. I és que serà el primer duel de la historia entre tots dos equips a la Primera Divisió. En aquest sentit, el tècnic Ernesto Valverde ha destacat, en la roda de premsa prèvia al partit, que l’equip blaugrana haurà d’estar alerta del rival, que es pren el partit amb molta motivació: “Hem de tenir cura de l’ambient festiu del derbi. Ells s’ho prendran com un partit per gaudir i alhora també per lluitar i donar-ho tot, i nosaltres haurem d’estar molt atents”. “És un partit que el Girona té marcat en vermell al seu calendari, igual que el tenim nosaltres”, ha seguit dient Valverde, després de reconèixer que l’equip gironí “està gaudint de jugar a la Primera Divisió i té la intenció de quedar-s’hi, perquè està jugant molt bé, sobretot a Montilivi”.

El ‘Txingurri’ ha explicat que està molt satisfet amb l’arrencada del FC Barcelona a la Lliga. “Estem en una molt bona situació i esperem allarga-la al màxim”. I és que el Barça arriba al duel de Girona amb un ple de victòries en les cinc primeres jornades de Lliga, l’última per golejada davant l’Eibar, amb un Messi estel·lar que va fer un pòquer de gols: “És un futbolista únic que tenim la gran sort de poder-lo veure i gaudir de les coses que fa, perquè mai ningú s’hauria imaginat que un jugador faria tot això”, ha reconegut el tècnic blaugrana, que alhora ha ironitzat quan li han preguntat si el crac argentí entraria en les rotacions en alguna jornada: “Mai acostumo a canviar algun jugador que ho està fent bé, i menys si fa quatre gols, de fet, mai m’havia passat”, ha sentenciat.

Pel que fa a la situació actual de Catalunya, Valverde ha explicat que s'uneix “al comunicat que va fer públic el Club de suport al dret a decidir”. I finalment, ha donat un missatge alegre cap a Yeray Álvarez, jugador de l’Athletic Club, que va dirigir ell mateix i que ha superat la malaltia que patia fins ara: “És una alegria enorme per a tothom, i també per a l’Athletic, pel que significa ell per al Club, però també per a qualsevol jugador que supera una cosa com aquesta”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut