La posada a punt de Suárez

La posada a punt de Suárez

Recupera aquestes imatges de la setmana passada en què es veu el davanter uruguaià fent treball específic a la sorra aprofitant l’aturada per partits de seleccions

Luis Suárez ha aprofitat l’aturada per partits de seleccions per tal de fer treball de recuperació. El davanter uruguaià ha dut a terme exercicis a banda dels jugadors que no havien estat convocats per les seves seleccions. Després del partit contra el Sevilla al Camp Nou, el ‘9’ blaugrana es va posar a treballar per tal de superar les seves molèsties.

D’aquesta manera, l’uruguaià espera poder participar en els propers duels del FC Barcelona. Un calendari exigent en el qual els de Valverde visitaran el Leganés i el València en Lliga. Enmig d’aquests dos duels de competició domèstica, els barcelonistes tindran un duel clau a la Lliga de Campions al Juventus Stadium.

Fa pocs dies Luis Suárez repassava l'actualitat de l'equip en una entrevista exclusiva a Barça TV. L'uruguaià parlava de l'equip, el Mundial, la relació amb el cos tècnic i del seu estat de forma:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut