Dembélé continua amb el seu procés de recuperació

Dembélé continua amb el seu procés de recuperació

El jugador blaugrana continua recuperant-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de la seva lesió al tendó del bíceps femoral de la cuixa esquerra el passat mes de setembre

Ousmane Dembélé continua amb la seva posada a punt. L’extrem francès continua amb el seu procés de recuperació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, després de patir una lesió al tendó del bíceps femoral de la cuixa esquerra. Cal recordar que l’11 blaugrana es va lesionar el 16 de setembre en el partit de Lliga contra el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez, on els blaugranes van vèncer per 1-2 amb gols de Denis Suárez i Paulinho.

Després d’operar-se a Hèlsinki, Dembélé va tornar a Barcelona per continuar amb la seva recuperació, on ja l’hem pogut veure en diverses ocasions exercitant-se a la Ciutat Esportiva. Abans de la lesió a Getafe, el jove francès va disputar els seus primers minuts com a blaugrana davant l’Espanyol (on va assistir Suárez en el gol de l’uruguaià) i també va ser titular al duel de Lliga de Campions davant la Juventus, rival del FC Barcelona el proper dimecres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut