El resum del Depor – Barça

El resum del Depor – Barça

Els culers han superat els gallecs (2-4) i s’han proclamat campions de Lliga a Riazor després del gol de Coutinho i un hat-trick de Leo Messi

Riazor ha estat testimoni de la 25a Lliga de la història blaugrana, després de que el FC Barcelona superés el Deportivo de la Corunya per 2-4. El gol de Coutinho i el hat-trick de Messi ha donat la victòria als homes d’Ernesto Valverde, que certifiquen així una magnífica temporada aconseguint el doblet.

Els blaugrana s’han avançat mitjançant un bon de Coutinho, i la Lliga semblava encara més a prop quan Messi ha anotat el 0-2. Tot i així, els locals no han perdut la cara al partit i han aconseguit empatar mitjançant Lucas Pérez i Emre Çolak. Tot i que l’empat ja servia als culers per ser campions de Lliga, Messi, amb dos gols més, ha acabat donant la victòria i assegurant la 25a Lliga de la història del Barça. A més, amb aquest hat-trick, l’argentí ja suma 32 gols a la Lliga i se situa líder en la classificació de la Bota d’Or. Gaudeix amb tots els gols del partit i amb les millors accions del duel amb el següent vídeo!  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut