Gerard Piqué, tercer defensa més golejador de la Lliga de Campions

Gerard Piqué, tercer defensa més golejador de la Lliga de Campions

Amb el gol contra la Roma, el defensa blaugrana suma 12 gols a la Champions i se situa com a màxim tercer golejador d’aquesta competició per darrere de Roberto Carlos (16) i Iván Helguera (15)

Gerard Piqué està fent una gran temporada. El defensa blaugrana no tan sols completa bones actuacions en l’aspecte defensiu, sinó que també té el gol entre cella i cella. I és que Piqué suma aquest curs quatre gols entre Lliga (2), Copa del Rei (1) i Champions (1). La diana d’aquest dimecres contra la Roma serveix per reafirmar dos aspectes.

En primer lloc, que la Roma és la víctima preferida de Piqué a la Lliga de Campions, amb tres dianes. A banda del gol aconseguit en el partit d’anada dels quarts de final, el defensa culer també va marcar una diana al conjunt italià amb el Manchester United la temporada 2007/08 i en el 6-1 del Barça contra la Roma del curs 2015/16.

En segon lloc, Gerard Piqué arriba als deu gols a la Champions amb el FC Barcelona sense tenir en compte els dos aconseguits amb el Manchester United. Aquests 12 gols del central culer el converteixen en el tercer defensa més golejador de la Lliga de Campions per darrere de Roberto Carlos (16) i Iván Helguera (15). Alhora, li permeten desempatar amb Sergio Ramos i Panucci, amb 11 dianes cadascun. 

En aquest vídeo repassem els deu gols de Piqué amb el Barça a la Lliga de Campions. No te’ls perdis!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut