Barça-Eibar, sinònim de gols

Barça-Eibar, sinònim de gols

Els tres cops que els dos equips blaugrana s’han enfrontat al Camp Nou, els barcelonistes han marcat un total de deu gols i n’han encaixat tres

El FC Barcelona i l’Eibar s’han enfrontat un total de sis vegades a Primera Divisió durant les tres temporades que acumulen els bascos a la màxima divisió espanyola. Els duels entre els conjunts blaugrana sempre prometen gols, tant al Camp Nou com a Ipurua. En total, 20 dianes barcelonistes i només tres en contra, a més de sis victòries en sis duels.

Però si ens centrem en el Camp Nou, l’escenari on tindrà lloc el proper Barça-Eibar (dimarts, 19 de setembre, 22.00 h), el balanç és de tres triomfs culers i deu gols per als locals i tres per als visitants. Una mitjana de més de quatre gols per partit, amb espectacle i futbol ofensiu assegurats.

En la primera visita dels bascos a l’Estadi (2014/15) els culers van vèncer per 3-0, gràcies als gols de Xavi Hernández, Neymar Jr i Leo Messi. La temporada següent, la 2015/16, el FC Barcelona va superar l’Eibar per 3-1, amb un hat-trick de Luis Suárez, mentre que Borja Bastón va anotar el gol visitant. La darrera visita dels bascos al Camp Nou va ser en l’última jornada del curs passat (2016/17), i el Barça va vèncer per 4-2, amb gols de Juncà en pròpia porta, Luis Suárez i doblets de Leo Messi i Takashi Inui, aquest per als visitants.

En definitiva, dos equips que prometen gols i espectacle cada cop que es donen cita a l’estadi blaugrana, on aquest dimarts els de Valverde intentaran continuar amb la ratxa de victòries per mantenir el liderat de la Lliga. Gaudeix de tots els gols amb el vídeo següent!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut