Les accions de Leo Messi que et deixaran bocabadat

Les accions de Leo Messi que et deixaran bocabadat

Mostrem un recull d’alguns dels molts detalls de qualitat que ha deixat el crac argentí una temporada més

Com ja ens té acostumats, Leo Messi ha deixat una temporada més una multitud d’accions per delectar l’espectador blaugrana. Amb el regat com a gran marca de la casa, al crac argentí poc li importa quin és el nombre defenses que li surten al pas.

Amb una velocitat endimoniada, una tècnica exquisida i una qualitat només a l’abast del millor jugador del món, quan Messi posa la directa només les faltes dels defenses el poden aturar. Posin-se còmodes, aquest vídeo resum és per posar-se el pitet i gaudir.

Les xifres del ‘10’ del Barça

Messi ha complert 30 anys aquest mes de juny, una bona oportunitat per destacar les seves xifres més espectaculars. El davanter argentí mai no deixa de sorprendre, i cada temporada suma nous rècords i en deixa enrere d’altres. Aquest curs, per exemple, ha superat la xifra de 500 gols amb la samarreta blaugrana i n’acumula ja 507. A més, amb la Supercopa i la Copa del Rei d’aquesta temporada suma ja trenta títols amb el Barça, junt amb Iniesta el jugador amb més títols en qualsevol club de la Lliga. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut