Iniesta i Messi, 30 títols de blaugrana

Iniesta i Messi, 30 títols de blaugrana

Els dos capitans culers continuen batent rècords i es consoliden com els dos jugadors de la història del FC Barcelona amb més títols guanyats

Andrés Iniesta i Leo Messi continuen batent tota mena de rècords. Amb la consecució de la Copa del Rei 2016/17, els dos primers capitans del conjunt blaugrana sumen ja l’espectacular xifra de 30 títols amb el FC Barcelona, un registre històric i que cap jugador havia aconseguit al Barça, i es consoliden així com els jugadors que més n’han guanyat en la història del Club.

Una trentena de títols que, casualment, és exactament la mateixa en tots dos jugadors: 8 Lligues, 7 Supercopes d’Espanya, 4 Lligues de Campions, 5 Copes del Rei, 3 Supercopes d’Europa i 3 Mundial de Clubs. Aquest fet consolida la darrera dècada com la més llorejada del Club, i Messi i Iniesta són dos dels principals protagonistes d’aquesta generació d’èxits de la història del FC Barcelona.

A més, la consecució d’aquesta Copa també serveix perquè Gerard Piqué i Sergio Busquets arribin als 25 títols com a blaugranes i igualin així els 25 que va guanyar Xavi Hernández amb el FC Barcelona, i se situen només per darrere d’Iniesta i Messi com a jugadors de la història culer amb més títols al seu palmarès.

Cinquena Copa per a quatre culers

Amb la consecució d’aquesta Copa del Rei davant l’Alabès, quatre membres de l’actual primera plantilla arriben a les cinc Copes del Rei guanyades amb el FC Barcelona. Es tracta de Gerard Piqué, Sergio Busquets, Andrés Iniesta i Lionel Messi (2008/09, 2011/12, 2014/15, 2015/16 i 2016/17). Tots quatre igualen també les cinc Copes guanyades per Kubala, Alcántara, Samitier, Torralba, Sancho i Ramallets, i es queden a només una del blaugrana amb més títols de Copa del Rei al seu palmarès: Segarra, amb un total de 6. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut