Valverde: “El València té un pla clar i ben treballat”

Valverde: “El València té un pla clar i ben treballat”

“Valoro molt positivament la signatura del contracte de Messi i estic content pel Club i per ell”, ha destacat el tècnic blaugrana en la prèvia del duel a Mestalla d’aquest diumenge

El FC Barcelona afronta aquest diumenge un dels partits marcats en vermell al calendari. I és que visitar Mestalla (20.45 hores, Movistar Partidazo) sempre és complicat. Tot i que fa deu anys que el conjunt blaugrana no hi perd en Lliga, el cert és que en les últimes visites ha estat dur sumar-hi els tres punts i, a més, enguany són segons a quatre punts dels blaugranes: “Estan immersos en una ratxa molt bona de triomfs. Tenen bons jugadors, un gran entrenador i un pla clar i ben treballat”, ha destacat Valverde en la roda de premsa prèvia al duel. “És un rival que no té competició entre setmana, estan ben centrats en la Lliga i és clarament un rival pel títol”, ha afegit.

"Dirigir Messi és una experiència molt bonica i única"

“A Mestalla sempre es viuen duels molt intensos i serà un partit molt atractiu de dos equips que estan en forma”, ha reconegut Valverde, alhora que ha destacat els perills del conjunt xe: “Tenen un bon tramat defensiu i, després, a dalt tenen jugadors de molta qualitat, com Guedes, Zaza, Rodrigo i Soler, que pressionen bé i després es repleguen per obstaculitzar la nostra creació. Tenen, a més, laterals molt profunds i un dels millors contracops de la Lliga. Controlar això serà fonamental”, ha advertit un Valverde que ha reconegut que confia en Umtiti, Vermaelen i també en David Costas, del filial, a l’eix de la defensa per suplir les baixes de Mascherano –lesió– i Piqué – sanció–.

Evidentment, el Txingurri s’ha mostrat content per la signatura del nou contracte de Lionel Messi, que s’ha realitzat aquest dissabte al matí. “Ho valoro molt positivament i estic molt content pel Club i per ell”. Valverde, que ha expressat que “dirigir Messi és una experiència molt bonica i única”, ha triat tres moments del '10' amb el Barça: "Em quedo amb el gol de la final de Copa al Camp Nou, encara que estava a l'altra banda, el gol maradonià contra el Getafe i el de cap a la final de la Lliga de Campions a Roma".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut