La selecció argentina s'entrenarà a la Ciutat Esportiva per preparar el Mundial de Rússia 2018

La selecció argentina s'entrenarà a la Ciutat Esportiva per preparar el Mundial de Rússia 2018

El combinat que lidera el blaugrana Leo Messi farà una estada prèvia entre el 31 de maig i el 8 de juny

La Ciutat Esportiva Joan Gamper acollirà aquests dies la selecció argentina de futbol. L’equip que dirigeix Jorge Sampaoli, que ja es prepara per participar en el Mundial de Rússia 2018, durà a terme una estada entre el 31 de maig i el 8 de juny a les instal·lacions blaugrana.

Tal i com s’ha fet públic al web de l’AFA, l’albiceleste té programat el primer entrenament per aquest divendres, a les 10.00 hores. Normalment els entrenaments –tancats al públic- seran en sessió matinal, a excepció de divendres i dilluns, que hi ha prevista una doble sessió.

L’expedició, a més d’estar formada per la plantilla de la selecció absoluta (liderada pel blaugrana Leo Messi), comptarà amb la presència de l’equip sub-20. Aquest darrer entrenarà als camps 4 i 2, mentre que l’absolut ho farà al camp 7, on el Juvenil del Barça disputa els seus partits.

L'últim entrenament serà el divendres 8 de juny al matí, per posteriorment marxar directes cap a Israel, on dissabte jugaran el segon amistós previ al Mundial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut