Nova clàusula d’Umtiti: 500 milions d'euros

Nova clàusula d’Umtiti: 500 milions d'euros

El central blaugrana ha signat aquest dilluns la renovació amb el conjunt blaugrana fins al 2023 i ha augmentat la seva clàusula de rescissió, tal com ha informat el president Josep Maria Bartomeu

Samuel Umtiti ha signat aquest dilluns 4 de juny el seu nou contracte amb el FC Barcelona. El central francès ha renovat amb el conjunt blaugrana fins al 2023, en un acte que ha tingut lloc a la Sala Berlín del Camp Nou. A més, cal destacar que la clàusula del ‘23’ culer passa de ser de 500 milions d’euros, tal com ha explicat el president Josep Maria Bartomeu.

A la roda de premsa posterior a la Sala de Premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou, Umtiti ha destacat: “Estic orgullós de poder renovar aquí al Barça, és un somni que continua. Des del primer dia em vaig sentir com a casa i ara vull quedar-m’hi molt més temps”. “Aquí soc molt feliç amb la ciutat i amb l’equip, tinc la confiança de tothom..., no podia anar-me’n, és casa meva”, ha afegit.

“El meu somni és continuar jugant al millor equip del món, estic molt orgullós de poder renovar”

Umtiti també ha repassat la relació amb els seus companys, recalcant: “Des que vaig arribar, Piqué m’ha ajudat molt a progressar al seu costat, tenim una bona entesa. A més és una gran felicitat poder treballar dia a dia amb Leo Messi i tots aquests grans jugadors”. El central barcelonista ha expressat també: “La meva prioritat era renovar aquí al Barça, és casa meva i el meu somni és poder continuar jugant al millor club del món. No em veia jugant a cap altre equip, estic molt ben adaptat aquí, vull jugar i guanyar títols, que és el més important”. “Vull fer com Iniesta i guanyar-ho tot, és un exemple”, ha afegit.

El ‘23’ blaugrana també ha repassat els moments destacats, explicant que “la remuntada contra el PSG” és el seu millor record, mentre que “la derrota contra la Roma” el pitjor. A més, també ha parlat del Mundial, i ha comentat: “La feina dona resultats i ara tinc l’opció de jugar una Copa del Món, és un somni des de petit i el fet de jugar-ho és extraordinari”.

Finalment, Umtiti ha fet balanç respecte als dos anys que porta com a culer: “Quan vaig arribar no m’adonava completament que jugaria amb els millors. Ara ja he tingut l’oportunitat de compartir moments extraordinaris i estic molt emocionat per poder quedar-me durant molt de temps aquí”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut