FC Barcelona - Chapecoense: Un debut especial al Camp Nou

FC Barcelona - Chapecoense: Un debut especial al Camp Nou

Els d’Ernesto Valverde disputaran el primer partit del FC Barcelona 2017/18 a l’Estadi que servirà de presentació davant l’afició blaugrana i com a homenatge al conjunt brasiler

Un partit singular el que es viurà aquest dilluns al Camp Nou a partir de les 20.30 hores. I és que de motius per seguir el duel entre el FC Barcelona i el Chapecoense no en falten. Un enfrontament que servirà per dur a terme la presentació dels jugadors davant l’afició culer per primera vegada després de les vacances d’estiu. A més, el tradicional torneig d’estiu tindrà un component emocional afegit pel rival que visitarà el Camp Nou amb motiu del 52è Trofeu Joan Gamper.

L’accident d’avió que va patir el conjunt brasiler a finals de nombre va commocionar el món de l’esport per la seva magnitud. El Chapecoense arriba al Gamper amb l’equip refet després de perdre gairebé la totalitat de la seva plantilla i cos tècnic. Alhora, el trofeu d’enguany servirà per rendir homenatge a les 71 persones que van morir en aquell accident aeri quan el conjunt brasiler es dirigia a disputar la final de la Copa Sud-americana a Colòmbia, el 28 de novembre del 2016.

Un dels moments més emotius serà la reaparició del supervivent Alan Ruschel, que, després d’una llarga recuperació, s’espera que disputi uns minuts en el Barça-Chapecoense. A banda del bonic partit que es podrà viure aquest vespre al Camp Nou, el Chapecoense es troba en una posició delicada en el campionat domèstic. Els brasilers són setzens al Brasileirao del total de vint equips que hi competeixen i venen de perdre contra el Coritiba aquest diumenge (2-0). Tot i això, la il·lusió i la lluita del conjunt brasiler per seguir lluitant asseguren una gran nit de futbol i solidaritat a l’Estadi, sota el cel de Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut