FC Barcelona – Celta: L’accés a quarts passa pel Camp Nou

FC Barcelona – Celta: L’accés a quarts passa pel Camp Nou

(21.30 hores, GOL) Els d’Ernesto Valverde es juguen aquest dijous l’accés a la següent ronda de la Copa després de l’1-1 de l’anada a Balaídos

Ben situats a la Lliga, amb punts de marge respecte al segon, és el torn de passar ronda a la Copa. El FC Barcelona disputa aquest dijous, al Camp Nou, la tornada dels vuitens de final de la competició del KO (21.30 hores, GOL). I ho farà amb un 1-1 de l’anada contra el Celta, en un partit en què el jugador del Barça B Jose Arnaiz va fer el gol per als blaugranes.

Així doncs, l’estadi culer serà l’espectador d’un duel d’altura, entre dos equips capacitats per oferir espectacle. Ernesto Valverde ho sap, i ja ha avisat dels perills d’un rival contra el qual encara no ha pogut guanyar aquesta temporada (2-2 a la Lliga, 1-1 a la Copa): “La nostra intenció és dominar el partit, però sabem que el Celta també vol la pilota i farà tot el possible perquè no la tinguem. Tot i que es troben còmodes en diferents registres, ens forçaran a jugar en llarg. També és cert que, com que pressionen alt, poden deixar espais. Serà un duel bonic de veure”.

Per a aquest duel, el tècnic segueix sense poder comptar amb els lesionats Paco Alcácer i Umtiti, ni tampoc amb el nou flamant fitxatge blaugrana, el brasiler Philippe Coutinho. Tampoc han entrat a la llista per decisió tècnica Denis Suárez, Arda Turan, Rafinha, Deulofeu i Aleix Vidal. Així doncs, la convocatòria la formen Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Iniesta, Suárez, Messi, Dembélé, Mascherano, Paulinho, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Vermaelen i els jugadors del Barça B Carles Aleñá i Jose Arnaiz.

Unzué, amb tot

També ha donat a conèixer la llista de convocats el tècnic del Celta, Juan Carlos Unzué, que ha decidit convocar tots els jugadors disponibles, més el jugador del filial Brais Méndez. Una decisió que reafirma el discurs de l’ex del Barça. “Hem de fer un partit de deu, perfecte, i esperar que no tinguin un bon dia per tenir opcions. Estic convençut que en tindrem, perquè hem fet resultats per tal que els rivals segueixin pensant que fàcil no serà”, ha dit en la roda de premsa, a banda de comentar que la idea serà “proposar i treure’ls la pilota, perquè no podem anar al Camp Nou pensant que defensant 90 minuts tindrem opcions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut