Deportivo de la Corunya – FC Barcelona: L'hora de lluitar per la Lliga

Deportivo de la Corunya – FC Barcelona: L'hora de lluitar per la Lliga

(20.45 hores, Movistar Partidazo) Els culers afronten el primer match ball a Riazor per aconseguir el títol de Lliga; els blaugranes necessiten un punt per proclamar-se’n campions

Torna la Lliga. Després de proclamar-se campions de Copa el dissabte passat, els culers afronten el primer match ball a Riazor per aconseguir el títol de Lliga. Els homes d’Ernesto Valverde visiten l’estadi del Deportivo de la Corunya (20.45 hores, Movistar Partidazo) en el matx corresponent a la 35a jornada del campionat.

Després la victòria del Reial Madrid contra el Leganés, els culers necessiten un punt per ser campions de Lliga a Riazor, independentment del que faci l’Atlètic de Madrid contra l’Alabès en el duel d’aquest diumenge (16.15 hores).

El Dépor, amb el descens en joc

El duel a Riazor no només tindrà la Lliga en joc. El conjunt blanc-i-blau s’hi juga el descens a Segona Divisió, i si no aconsegueixen la victòria els gallecs certificarien el descens de manera matemàtica a la categoria de plata. Per a aquest matx, però, Clarence Seedorf no podrà comptar amb el lesionat Eneko Boveda. Tot i així, els gallecs arriben en un gran moment, i és que no perden des de fa gairebé un mes i acumulen quatre partits consecutius sense conèixer la derrota, amb vuit punts de 12 possibles.

Pel que fa al conjunt blaugrana, Ernesto Valverde ha convocat els 22 futbolistes del primer equip per al duel a Riazor. El tècnic blaugrana ha destacat en roda de premsa que volen certificar el títol: “Volem guanyar la Lliga a Riazor. Tenim molta il·lusió per aconseguir aquest títol”. Sens dubte, el tècnic blaugrana destaca que es tracta d’un trofeu que costa molt guanyar: “Quan ho aconsegueixes suposo que sembla fàcil, però al darrere hi ha moments molt complicats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut